1

Hvorfor Formthotics?

Feil belastning av føttene dine kan være årsak til mange smerter. Ikke bare i fot, leg og kne, men kan også gi smerter i hofte og rygg. Innleggsåler fra formthotics kan hjelpe for flere typer plager. Sålene kan brukes i løp og sykkelsko, fotballsko, fritidssko, arbeidssko og vernesko.

Formthotics er antibakterielle og hindrer bakterievekst og sopp slik at føttene holder seg friske.

Forskjellige aktiviteter krever forskjellig type av støtte og passform. Formthotics har forskjellige typer av lengder, svangstøtte, helprofil, type materiale for å være tilpasset ditt behov. For eksempel har fotballsko begrenset plass i skoen og det er ikke behov for samme grad av svangstøtte som ved for eksempel løpesko, hvor det er mer plass.

Tilpassing av Formthotics

En undersøkelse med standardiserte tester utføres får å avgjøre hvordan sålen trengs å tilpasses. Sålen kan tilpasses med diverse kiler og forfotspelotter ved behov. Formthocis sålen formes etter føttene ved at den varmes opp. Det trengs deretter opp til 7 dagers bruk av sålen for at foten skal adaptere til sålen.

Formthotics™ hjelper for smerter, øket komfort og bedret prestasjoner.

Original Dual medium

Sålen har svangstøtte og dyp hælkopp til fast, fleksibel og funksjonell støtte. Ideelle til løpesko og til paienter som driver med sport der det blir mye støt opp gjennom fot og ben. 

original dual mediom perforert

Sålen for de fleste sko. Anbefales til joggesko, arbeidssko, tursko og andre sko hvor det er nok plass. Kommer i størrelsene 35-50.

Original ShocStop

Spesielt designet til eldre pasienter eller folk med diabetes, arthritis eller andre former for følsomme føtter.

Run single

Med denne sålen får føttene bedre kontakt med underlag og terreng. Økt støtdemping og jevnere fordeling av kroppsvekten reduserer belastningen på føttenes trykkpunkter, ankler og knær.

Cycle dual

Sålen har lav profilen og kommer med en ekstra pute med Formax™ foam på toppen for maksimal demping og kontroll.

Youth dual

Sålen til barn er designet for å passe en rekke skotyper for voksende føtter der det er mer plass på innsiden av skoen.

Junior

Svangstøtteinnlegg til barn med plattfot.  En riktig god, dyp og fast helskål gir bakfoten en god stabilitet. 3/4 lang, som gjør det enkelt å flytte innlegget fra sko til sko.